tel:
011 31 222 36
mob:
063-8074-969

063-282 744
e-mail: office@solarni.rs
011 31 222 36
063 8074969; 063 282744

akumulatori za solarne sisteme
English language

- Primena Fotonaponskih solarnih panela - English language
 
PRIMENA  
Naši fotonaponski solarni paneli se mogu primeniti na svakom mestu gde postoji zrak sunca koji ce obasjati solarni panel.

Najčešća primena je na privatnim kućama, mini hotelima, velikim poslovnim objektima.

Široka je primena i kod repetitora, javne rasvete, solarnih reflektora, jahti, čamaca, splavova, vikendica, kamp kućica i šatora, biciklista, planinara, pecaroša i mnogim drugim mestima gde vam je potrebna struja za korišćenje uredjaja i punjenje baterija..

Uz pomoc solarnih panela za proizvodnju elektricne energije, imacete struje koliko Vam je potrebno a da nakon montaže
necete platiti ni dinar na utrošenu energiju, taksu za brojilo, angažovanu struju kao i RTV pretplatu.
Uz pomoc naših solarnih panela imate i dnevnu i nocnu autonomiju besplatnog korišcenja elektricne energije u meri u kojoj vam je to potrebno a u odredenim situacijama i više nego što vaši paneli mogu da naprave za sat vremena.

Uz diskretan dizajn, rešicete sve potrebe za monofaznom ili trofaznom strujom.

Ukoliko imate dodatne poslovne ambicije, uz pomoc solarnih panela možete postati i registrovani proizvodac elektricne energije koju cete prodavati elektroprivredi i za to dobijati propisanu nadoknadu.
Napominjemo da je najbrža isplativost solarnih sistema u industrijskim objektima. Ugradnjom solarnih panela, ostvaricete višestruku uštedu u potrošnji struje.

Ukoliko je Vaš objekat vec priključen na elektrodistributivni sistem, iznosi za utrošenu struju ce Vam se znatno umanjiti.

Ukoliko ste tek sazidali objekat, nemate potrebu da se prikljucite na elektrodistributivni sistem jer cete uz pomoc solarnih panela imati potpunu autonomiju i što je najvažnije, BESPLATNU struju.
Kako za stambene tako i za poslovne objekte, hotele, restorane i sl, koji koriste toplu vodu, bojlere, veš mašine... preporucujemo kombiaciju solarnih panela za grejanje vode i solarnih fotonaponskih panela za proizvodnju struje (PV).

Kombinacija ova dva sistema je dobitna kombinacija koja ce Vam potpuno promeniti život i uciniti ga jeftinijim i vrednim pažnje.

Korišcenjem solarnih panela, ucinili ste veliki napredak za Vaš džep i jednako veliku uslugu prirodi.
Hvala Vam na tome.

Solarna energija je takode našla primenu u napajanju mobilnih frižidera i ledomata elektricnom energijom i na taj nacin zamenila bucne agregate i redovno dosipanje goriva u njih.

Potpuna besplatna autonomija i danju i nocu.

Zanimljivost:
Prvi solarni panel je napravljen 1954 i dan danas proizvodi struju što dovoljno govori o dugovečnosti i isplativosti investicije.

Bandere na solarnu energiju
       
 
Led solarni reflektori za bilborde
   
 
   

Strukturcom doo,
Antifašističke borbe 36 L2, 11070 Novi Beograd (pored Beogradske Arene)
tel: 011-31 222 36;
mob: 063-8074-969 ; 063-282 744
e-mail: office@solarni.rs