Solarno navodnjavanje Lorentz solarne pumpe
011 31 222 36
063 8074969; 063 282744

akumulatori za solarne sisteme

tel:
011 31 222 36

mob:
063-8074-969

063-282 744

e-mail: office@solarni.rs

English language available soon

SOLARNO NAVODNJAVANJE

Veoma aktuelan deo naše ponude predstavlja oprema za navodnjavanje.
Pomoću solarnih panela i solarne vodene pumpe možete jednostavno i besplatno
navodnjavati vaše kulture i time višestruko povećati prinose.

Navodimo Vam primer. Sisteme realno dimenzionišemo u skladu sa Vašim potrebama i uslovima na terenu putem licenciranog Lorentz programa.

Za navodnjavanje razlicitih kultura sistemom kap-po-kap potrebno je od 25-40m³vode dnevno po hektaru. Protok na kapljacima ide od 2-10 l/h, zavisno od zasejane kulture. Solarni pumpni sistemi iz serija PS600, PS1200 i PS1800 u potpunosti zadovoljavaju potrebe za navodnjavanjem jednog hektara vocnjaka i svih ostalih zasada te velicine  po sistemu kap po kap.

Pumpe ostvaruju potrebne pritiske od 1-2,5 bara u sistemu, a vodu izvlace sa dubina i do 250m. Pumpe su optimizovane za rad na suncevu energiju, i uz direktno napajanje jednosmernom strujom sa solarnih panela uz pomoc MPPT tehnologije, imaju i do 20% veci ucinak od pumpi koje koriste naizmenicnu struju i tako uz mali broj panela ostvaruju vrlo velike ucinke u navodnjavanju.

Uz precizno dimenzionisanje pumpe, za konkretnu dubinu vode u bunaru, potreban pritisak u sistemu i potrebnu dnevnu kolicinu vode, vrsimo optimalan odabir solarne pumpe koji dalje omogucava i prosirenje sistema uz pojacavanje snage solarnih panela.

Posedujemo širok asortiman različitih modela za preciznu optimizaciju efikasnosti. Pumpe omogucavaju neprestan rad od ranih jutarnjih sati, a uz pomoc pretvaraca se mogu nocu prikljuciti i na izvore naizmenicne struje, agregate ili strujnu mrezu. Takodje, sve pumpe dolaze sa kontrolerom rada pumpe koji omogucava preciznu regulaciju rada pumpe, dodatne ulaze za plovke u rezervoarima (ukoliko se pumpe koriste za punjenje akumulacija), kao i ulaze za sisteme za daljinsko upravljanje pumpama. Postoji mogucnost i napajanja pumpi preko baterija (akumulatora). Pumpe se mogu opremiti i sigurnosnim plovcima koji pumpu iskljucuju u slucaju nestanka vode u bunaru.

Naše pumpe štite vodeni izvor u slučaju havarija i nikako ne zagadjuju izvor vode za dalje korišćenje, jer sistem rada pumpe nije zasnovan na podmazivanju uljem već se pumpe podmazuju vodom. Dugogodišnjim razvojem nemačkih inženjera dobijen je vrhunski proizvod za pouzdanim radom, dugim životnim vekom i veoma jednostavnim korišćenjem.

Solarni paneli i solarna pumpa za navodnjavanje čine život lakšim, uspešnijim i mnogo bogatijim!

Primer proračuna
Primer
pumpe
kratak film sa terena

Ukoliko Vam je potrebna procena solarnog navodnjavanja, molimo Vas da nam se obratite popunjavanjem donjeg formulara a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.
Takodje nas možete pozvati i telefonom.

Ime i prezime:*

Firma:*

Kontakt telefon:*

Email:*

Vrsta navodnjavanja:

poruka:*
molimo navedite tačnu lokaciju navodnjavanja ili najbliži grad, dubinu na kojoj se nalazi voda, dnevnu potrebnu količinu vode,
direktno navodnjavanje ili sa akumulacijom kao i dodatna pitanja

*obavezno popunite polja označena zvezdicom

Strukturcom doo,
Antifašističke borbe 36, Novi Beograd
tel: 011-31 222 36
mob: 063-8074-969
; 063-282 744
e-mail: office@solarni.rs

 


27.07.2017.
JAVNI KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH PODSTICAJNIH SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE REALIZACIJE PROJEKATA ENERGETSKI ODRŽIVIH FARMI 2017 - PONOVLJEN
10.08.2017.
JAVNI KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH PODSTICAJNIH SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE REALIZACIJE PROJEKATA PRIMENE SOLARNE ENERGIJE U ZALIVNIM SISTEMIMA